Om

Hanssons Hundar

Om
Just nu bor det inte några hundar hos mig längre. Men hemsidan ligger uppe ett tag till utifall någon är intresserad. Vi får se om det tillkommer någon hund längre fram.


All text och alla bilder, förutom några undantag, tillhör mig och får under inga omständigheter användas av någon utan att först godkänna det med mig.


Det vill säga, får ej läggas ut på någons hemsida, forum, facebook, instagram, twitter, osv. Vill du använda någon eller några av bilder eller delar av text så skicka ett mail innan.


Dom flesta bilder är ganska gamla och har legat på min dator ett tag och jag är inte säker på vem som tagit bilden från allra första början. Under dessa bilder står det "Foto: Okänt". Vet du att det är du som tagit bilden eller vet du vem det är så hör av er så fixar jag det på en gång.


På dom bilder det inte står någon fotograf är det någon i familjen som tagit bilden. Troligast jag eller min syster Lise-Lotte.


All text är skriven av mig om inget annat anges.


Många bilder är av ganska dålig kvalité och det beror på att vi inte alltid haft en bra kamera. Dom allra flesta av dessa gamla bilder har ljusats upp i ett bildredigeringsprogram. Några är tagna med mobilkamera. Och dom senaste bilderna är tagna med en Nikon D300 eller en Nikon 1 J3.

Copyright  © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2020