Mer om Qiarah

Hanssons Hundar

Mer om Qiarah
Vad gör en gammal dam egentligen? 


Min gamla dam gör egentligen inte så mycket, hon är förskräckligt lat. Men ibland gör hon en del roliga saker. För att vara nästan 10år är hon ganska busig. Hon jävlas väldigt gärna med min mamma. När hon har laptopen i knät så stänger hon igen den. När hon tittar på nyheter så leker hon med en strumpa framför tvn.  Ibland när vi dricker kaffe och min  mamma håller i kaffekoppen och Qiarah år förbi så "kan hon råka" putta till mammas arm så hon ska spilla kaffe.  Den har hon lärt sig av Picashu.

15/1 2014


Qiarah älskar vintern och tyvär har vintern varit lite tråkig för henne. Men nu äntligen har snön kommit och hon stormtrivs. Hon hade tur ändå den här jul och nyår. Vi har haft rekordlågt med smällare och raketer och hemma hos min pojkvän var det mindre än jag trodde var möjligt. Julen var också bra hon firade den hemma hos min syster och hennes sambo. Som vanligt var Qiarah i sitt esse och hjälpte alla att öppna julklappar.

I hundgården.

I hundgården.

Bråkstakar i soffan.

Qiarah överst och Zaahir nederst.

Påväg ut på promenad.

2/2 2014


Ja må hon leva, ja må hon leva.... Idag fyllde våran älskade Qiarah 10 år. Hon fick två tonfiskstekar, en stillahavsflundrafilé, två minihinkar små dentastix och ett halvt kilo goda hundkex. Hon hade nog kunnat äta allt men hon får nog spara det mesta till resten av veckan. Allra bäst var när alla sjöng för henne. Det tycker hon är helt underbart.

9/6 2014


För några veckor sen var Qiarah hos veterinären för hälta i ena frambenet. Efter undersökning och röntgen visade det sig att hon har pålagringar på båda handlederna och hon blev hemskickad med vila och smärtstillande/antiinflammatoriskt. Den konstiga hältan försvann tillfälligt men har kommit tillbaka så idag har vi varit hos Charlotte på Animalen och fått massage. Hon var, som vanligt, mycket skeptisk i början men i slutet var hon nog tvungen att erkänna att det var lite skönt ändå. Hon fick massagen i överarmen/bogen på vänster sida då hon är väldigt stel i musklerna där och det verkade hjälpa. Hon haltade mindre när hon kom hem till syrran efter. Senare på kvällen såfick hon följa med på föreläsning på animalen men det var jättetråkigt. Väldigt intressant för oss människor däremot. Nu ligger hon i soffan som en säck potatis, tyvär så är batterierna slut i båda kamerorna så jag kan tyvär inte ta en bild. Men hon är otroligt söt våran gamla tant.

9/6 2014


Nu har Qiarah gått på smärtlindrande sprutor ett tag och vi har fått tillbaka våran tant. Hon har gått ner tll 26kilo så hon har ett kilo kvar. Sprutorna har verkligen verkat för hon är mycket piggare och gladare nu även om hon fortfarande är förskräckligt halt. Tror att vädret har gjort sitt till också. Qiarah gillar inte värmen.

Copyright  © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2020