Webbutiker

Webbutiker

 

 

 

Finns många bra butiker där ute men sen finns det en del som inte är lika bra. Här lägger jag upp mina erfarenheter av djurrelaterade webbutiker.

 

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Handlar ofta härifrån. Mest har jag handlat akvariumsaker.

 

Dom håller bra kvalite, packar väldigt bra, nästan för bra. Är ganska snabba på att skicka. Väldigt trevliga att prata med om man har frågor. Dom har ett riktigt många produkter och ofta en hel del saker på rea. Kan rekomendera att handla härifrån.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Dom har hemkörningrundor med jämna mellanrum så man kan få saker levererade närmare där man bor.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån:

 

Kommer snart.

 

Vad är specielt med denna webbutik:

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Har bara handlat härifrån en gång.

 

Leveransen är snabb om man tänker på att sakerna skickas från Danmark. Dom har ett stort utbud av saker och är billigare än vad många andra butiker är. Man får bonus om man handlar hos dom. Paketet skickades med hemleverans med automatik.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Dom har en del saker som man inte ofta hittar i Sverige. Billiga. Hemleverans.

 

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Har handlat ett flertal gånger härifrån. Dock inte på några år nu.

 

Dom har en stor del hundrasrelaterade produkter som inte går att köpa någon annanstans i Sverige. Eftersom dom inte har så mycket hemma är leveranstider väldigt långa. Ganska dyra produkter. Specielt frakten. Det mesta jag köpt har varit i ok kvalité. 3st lyx halsband har varit i sämre kvalité. Dom har inte sett så välgjorda ut i verkligheten som dom gör på bild och ganska många stenar har lossnat. Jag har för mig att man har garanti på halsbanden men jag har inte testat. Kan inte skicka ett halsband till USA och tillbaka varje gång jag vill att mina hundar ska se lite fina ut. Det andra negativa är att jag ställde upp i en av deras tävlingar och vann. Då fick jag veta att tävlingen inte tillhörde dom utan en annan webbutik/hemsida. När jag inte fick något pris (en klocka med Picashu på) så skrev jag flertalet mail till den sidan samt till bamses bollar men fick inget svar. Tillslut fick jag ett svar att den webbutiken som haft tävlingen var såld. Fick köpa klockan själv och hörde aldrig av någon av dom igen. Efter det har jag aldrig handlat därifrån igen.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Har många saker som andra butiker inte har. Svåra att få tag i. Tar inte ansvar för sina misstag.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Regelbundet.

 

Vi beställer våran hundmat från dom. Har aldrig haft någon direkt kontakt med dom då det aldrig varit något strul att handla därifrån. Dom har ett stort utbud på hundmat och hundgodis. Säljer även till andra husdjur som katt, kanin, reptil, fågel och fisk så har man olika djur kan man fortfarande handla allt därifrån. Dom har flera leveransalternativ bland annat hemleverans vilket är jätteskönt om man som oss oftast handlar mat för över 30kilo åt gången. Dom har även flera olika betalningsalternativ.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Stort utbud av djurfoder, hemleverans.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Har haft en prenumeration på Zylkene därifrån.

 

Hade en prenumeration på Zylkene där. Det var oerhört praktiskt. Var sjätte vecka kom det hem en ny burk på posten. Fick en räkning med i paketet så det var väldigt smidigt. Finns det något man lätt kanske glömmer att köpa eller somman helt enkelt vet att man behöver mer av senare kan jag rekommendera dom. Att avsluta prenumerationen var också lätt, skickade bara ett mail och dom upphävde prenumerationen på en gång. Dom är dessutom väldigt trevliga att ha att göra med. Man måste heller inte prenumerera på saker dom fungerar även som en vanlig webshop.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Prenumerationen.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Flera gånger tidigare men bara en eller två gånger sen dom bytte ägare.

 

Kommer snart.

 

Vad är specielt med denna webbutik:

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: En gång och aldrig mer.

 

Handlade växter därifrån en gång. Fick ett mail med ett kolli-ID och när jag kollade upp vart paketet befann sig så gick inte paketet att spåra. Skrev ett mail till alvarieshopen och frågade men vad som hade hänt men fick inget svar. Skrev då till DHL och frågade varför jag inte kunde hitta paketet och dom svarade att man hade skapat en leverans men sedan inte skickat något än. Skrev igen till akvarieshopen men fick inget svar och sedan ytterligare en gång då jag skrev att om jag inte hör något så kommer jag göra en polisanmälan. Fick ett surt mail tillbaka. Dessutom fanns ett säkert 20 rader lång disclaimer om att allt som stod i våran kontakt med varandra inte fick lämnas ut i tredje hand då skulle dom ta till rättsliga medel. osv. Tillslut kom paketet och det var kanske den största besvikelsen allt var iofs levande men jättedåligt packat så hälften gick inte att rädda. Den andra hälften var fulla av något som såg ut som ägg. Små svarta korn som täckte växterna och satt fast. Vågade inte chansa på att det inte var något så det gick i soporna det med. Det värsta med hela historien är hur deras attityd var när jag väl ffick svar från dom. Mycket otrevliga och fick det att låta som jag var dum i huvudet och allt var DHL's fel.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Exceptionellt dålig service.

 

 

www.petworld.se

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: En gång.

 

Kommer snart.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Hemleverans. Billiga. Levande akvarieväxter.

Copyright © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2015