Hundbutiker

Hundbutiker

 

 

 

Här har vi samlat alla hundrelaterade butiker.

 

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Har handlat ett flertal gånger härifrån. Dock inte på några år nu.

 

Dom har en stor del hundrasrelaterade produkter som inte går att köpa någon annanstans i Sverige. Eftersom dom inte har så mycket hemma är leveranstider väldigt långa. Ganska dyra produkter. Specielt frakten. Det mesta jag köpt har varit i ok kvalité. 3st lyx halsband har varit i sämre kvalité. Dom har inte sett så välgjorda ut i verkligheten som dom gör på bild och ganska många stenar har lossnat. Jag har för mig att man har garanti på halsbanden men jag har inte testat. Kan inte skicka ett halsband till USA och tillbaka varje gång jag vill att mina hundar ska se lite fina ut. Det andra negativa är att jag ställde upp i en av deras tävlingar och vann. Då fick jag veta att tävlingen inte tillhörde dom utan en annan webbutik/hemsida. När jag inte fick något pris (en klocka med Picashu på) så skrev jag flertalet mail till den sidan samt till bamses bollar men fick inget svar. Tillslut fick jag ett svar att den webbutiken som haft tävlingen var såld. Fick köpa klockan själv och hörde aldrig av någon av dom igen. Efter det har jag aldrig handlat därifrån igen.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Har många saker som andra butiker inte har. Svåra att få tag i. Tar inte ansvar för sina misstag.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Har haft en prenumeration på Zylkene därifrån.

 

Hade en prenumeration på Zylkene där. Det var oerhört praktiskt. Var sjätte vecka kom det hem en ny burk på posten. Fick en räkning med i paketet så det var väldigt smidigt. Finns det något man lätt kanske glömmer att köpa eller somman helt enkelt vet att man behöver mer av senare kan jag rekommendera dom. Att avsluta prenumerationen var också lätt, skickade bara ett mail och dom upphävde prenumerationen på en gång. Dom är dessutom väldigt trevliga att ha att göra med. Man måste heller inte prenumerera på saker dom fungerar även som en vanlig webshop.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Prenumerationen.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Flera gånger tidigare men bara en eller två gånger sen dom bytte ägare.

 

Kommer snart.

 

Vad är specielt med denna webbutik:

 

 

www.

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Kommer snart

 

Kommer snart.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Kommer snart

Copyright © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2015