Djuraffärer

Djuraffärer

 

 

 

Här är alla djuraffärer som inte specialiserar sig på en viss djurtyp utan har produkter för alla möjliga husdjur.

 

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Handlar ofta härifrån. Mest har jag handlat akvariumsaker.

 

Dom håller bra kvalite, packar väldigt bra, nästan för bra. Är ganska snabba på att skicka. Väldigt trevliga att prata med om man har frågor. Dom har ett riktigt många produkter och ofta en hel del saker på rea. Kan rekomendera att handla härifrån.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Dom har hemkörningrundor med jämna mellanrum så man kan få saker levererade närmare där man bor.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Flera gånger.

 

Välsorterad djurbutik. Har ofta kampanjprodukter,. Priserna är normala djuraffärspriser. Säljer levande akvarieväxter och fiskar. Även saltvattens koraller, fiskar och andra djur. Och man kan få dom hemsickade. Skickar varje vardag så leveransen är snabb. Har även en stor fysisk butik i Bromma samt en veterinärmottagning.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Stort utbud, snabba leveranser.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: 2ggr.

 

Leveransen är snabb om man tänker på att sakerna skickas från Danmark. Dom har ett stort utbud av saker och är billigare än vad många andra butiker är. Man får bonus om man handlar hos dom. Paketet skickades med hemleverans med automatik.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Dom har en del saker som man inte ofta hittar i Sverige. Billiga. Hemleverans.

 

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: Regelbundet.

 

Vi beställer våran hundmat från dom. Har aldrig haft någon direkt kontakt med dom då det aldrig varit något strul att handla därifrån. Dom har ett stort utbud på hundmat och hundgodis. Säljer även till andra husdjur som katt, kanin, reptil, fågel och fisk så har man olika djur kan man fortfarande handla allt därifrån. Dom har flera leveransalternativ bland annat hemleverans vilket är jätteskönt om man som oss oftast handlar mat för över 30kilo åt gången. Dom har även flera olika betalningsalternativ.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Stort utbud av djurfoder, hemleverans.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: 2ggr.

 

Första gången handlade jag lite hundgodis mest för att testa affären. Då gick allt smidigt, paketet skickades fort och det blev billigt. Andra gången var desto värre. Då bestämde jag mig för att handla akvarieväxter. När en och en halv vecka gått efter jag gjort beställningen och jag fortfarande inte hört något skickade jag iväg ett mejl. Detta var på natten eftersom jag jobbade natt. Dagen efter när jag vaknade hade dom ringt en gång, skickat ett mejl om att allt inte fanns hemma och att dom försökt ringa flera gånger. En timme efter det första mejlet hade jag fått ett till mejl om att produkterna skickats. Jag hade valt att få leveransen skickad till utlämningsställe då jag inte skulle vara hemma under dagen men naturligtvis skickade dom med hemleverans. Och ordern med levande växter skickades på en fredag så dom blev liggandes hela helgen. Dom skickar heller inte någon orderbekräftelse så att dom ändrat till hemleveransen hade jag ingen aning om. Dagarna gick men inget paket kom så jag mejlade dom igen och frågade vad som hänt. Svaret blev att paketet finns hos Bring men dom inte får tag i mig så dom kan inte leverera paketet. Flera turer senare och en massa tjafs så hade jag fortfarande inte fått något paket. En och en halv vecka efter att paketet skickades från dom fick jag tillslut hem mitt paket. Jag hade tur så lite av varje växt jag beställt överlevde men mycket fick jag slänga. En sak jag reagerade på var att efter vi mejlat några gånger så dök en disclaimer upp i deras mejl om att jag inte får sprida innehållet till tredje part osv. Jag kollade även andras recentioner och även om dom flesta var nöjda så fanns det ganska många som hade riktigt dåliga erfarenheter av dom. Dom erbjöd även att jag skulle få rabatt för att det blivit problem med beställningen. Och dom skyllde missen med leveransen på problem med hemsidan. Efter det lyckades dom inte ens skicka räkning utan jag var tvungen att skriva till dom igen. Naturligtvis hade dom inte dragit någon kompensation för allt strul dom åstadkommit. Kan inte rekomendera denna sida till någon.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Hemleverans. Levande akvarieväxter. Väldigt dålig service samt oseriös kundtjänst.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: En gång.

 

Standard utbud, ganska tråkig. Har t ex. inte mina hundars foder. Köpte lite hundgodis mest för att testa butiken. Har ungefär samma priser som andra djurbutiker. Det enda direkt positiva är att man kan prenumerera på hundmaten så man inte behöver beställa varje gång det tar slut. I övrigt finns inget direkt nämnvärt att säga mer än att har man handlat därifrån så får man mängder med spam och dom ringer dessutom hem till en för att pracka på sina varor. Dom tyckte inte om att jag sa att jag var nöjd med stället jag får min hundmat från. Då blev dom genast otrevliga.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Prenumeration på hundfoder.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: En gång.

 

Har handlat där en gång och då hade ena produkten utgått ur sortimentet samt att dom skickade fel storlek på det andra jag beställt. Handlade inte om så mycket pengar så jag bytte aldrig produkterna. På deras hemsida står det att dom kan ta in saker från Julius K9. Bad dom beställa in en röd IDC belt sele och det skulle ta en vecka. Efter en månad så mailade jag igen och frågade om dom inte hade fått in selen än. Fick ett otrevligt mail tillbaka att det kanske skulle komma om en vecka. Nu 3månader senare har dom fortfarande inte fått in selen, Men under dessa 3månader har dom fått in 2st nyheter från Julius K9. Så jag antar att dom inte vill ha kunder men gärna skryter med vad dom kan fixa och hur mycket billigare än alla andra dom är. Kan inte rekomendera att handla därifrån.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Inget

Copyright © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2015