Akvariumbutiker

Akvariumbutiker

 

 

 

Här har vi samlat alla akvariumrelaterade butiker. Både svenska och utländska.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: En gång och aldrig mer.

 

Handlade växter därifrån en gång. Fick ett mail med ett kolli-ID och när jag kollade upp vart paketet befann sig så gick inte paketet att spåra. Skrev ett mail till alvarieshopen och frågade men vad som hade hänt men fick inget svar. Skrev då till DHL och frågade varför jag inte kunde hitta paketet och dom svarade att man hade skapat en leverans men sedan inte skickat något än. Skrev igen till akvarieshopen men fick inget svar och sedan ytterligare en gång då jag skrev att om jag inte hör något så kommer jag göra en polisanmälan. Fick ett surt mail tillbaka. Dessutom fanns ett säkert 20 rader lång disclaimer om att allt som stod i våran kontakt med varandra inte fick lämnas ut i tredje hand då skulle dom ta till rättsliga medel. osv. Tillslut kom paketet och det var kanske den största besvikelsen allt var iofs levande men jättedåligt packat så hälften gick inte att rädda. Den andra hälften var fulla av något som såg ut som ägg. Små svarta korn som täckte växterna och satt fast. Vågade inte chansa på att det inte var något så det gick i soporna det med. Det värsta med hela historien är hur deras attityd var när jag väl fick svar från dom. Mycket otrevliga och fick det att låta som jag var dum i huvudet och allt var DHL's fel.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Exceptionellt dålig service.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: 3 - 4 ggr.

 

Mysig liten internetshop som riktar in sig på räkor. Har några få sorters levande akvarieväxter också. Utbudet är inte jättestort men dom har grejer som är svåra att få tag i annars i Sverige. Snabb leverans.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Ovanligare utbud.

 

 

 

Hur många gånger har vi handlat härifrån: En gång.

 

Liten internetshop som inriktar sig på avkarieevertebrater, främst räkor. Har mycket som andra svenska akvariebutiker inte har. Helt ok leveranstid.

 

Vad är specielt med denna webbutik: Ovanligare utbud.

Copyright © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2015