Övrigt

Övrigt

 

 

 

Här hittar du alla prylar som inte riktigt passar i någon av dom andra kategorierna.

 

 

 

Ruffwear. Swamp cooler. Kyltäcke

 

 

Kyltäcke för varma sommardagar eller hård träning. Tycker den här är fenomenal att ha på hunden. Man blöter ner hela täcket , vrider ur och sen håller den sig kall i några timmar. Den upplevs inte heller som blöt så dom flesta hundar accepterar att ha den på sig även såna som inte gillar att bli blöta. Qiarah trivs jättebra i den och hon hatar sommarn. Den är lite dyr men definitivt värt pengarna.

 

 

Nina Ottoson. Dog trigger. Hundspel.

 

Kommer snart.

 

 

Hurrta Outdoor. Värmetäcke.

 

Vintertäcke från Hurtta. Vattenavisande med reflexer och fuskpälskrage. Ställbar runt halsen och i midjan. Med snören för benen. Finns i flera färger och storlekar.

 

Köpte den i all hast när jag var borta och det över en natt blev iskallt ute och Zaahir frös. Den satt inte specielt bra på honom. Den vattentäta ytan är ganska hal och den glider gärna ner på sidan. Bensnörena är alldeles för stora så dom håller inte heller täcket på plats. Reflexerna däremot är riktigt bra. Lyser upp mycket. Det ställbara snöret i halsen står ut och förutom att det är fult så ser det ut som hunden kan fastna i något. Pälskragen är inte vattenavisande och det är synd för hundar tappar mycket värme runt halsen. Täcket i sig är heller inte specielt tjockt så för hundar som fryser mycket så är det här nog inte rätt täcke. Det sista som inte jag personligen gillar är att det står Hurtta över halva täcket. Betalar man 600kr för något bör man kanske inte känna sig som en vandrande reklampelare.

 

 

Zylkene. Kosttillskott.

 

Zylkene är ett naturligt kosttillskott för att lindra stress och oro. Det framställs från komjölk och är helt naturligt. Man kan använda zylkene vid olika tillfällen när hunden kanske upplever mer oro än vanligt. T ex vid nyår eller vid flytt.

 

Vi använder Zylkene under nyår eftersom vi har och haft hundar som är väldigt rädda för smällare. Hos oss smäller man ungefär från början på december till slutet av januari. Så vi börjar ge dom i mitten på november och fram tills det slutar och sen någon vecka till. Zylkene är absolut inget som drogar hundarna på något sätt dom är precis som vanligt men det tar udden av själva oron/ångesten/stressen. Så dom helt enkelt inte toppar lika länge och/eller lika hårt. Självklart så är Zylkene inte ett kosttillskott man ska använda jämnt och för alltid men det är perfekt när man har ett problem och behöver lite hjälp på vägen. Har även en kollega som jag rekommendera Zylkene till eftersom hans hund började bli gammal och lite orolig vid vissa tillfällen. Har var mycket nöjd och var överaskad över resultatet.

 

 

 

Royal canin. Rehydrationsupport. Vätskeersättning.

 

Kommer snart.

 

 

Nina Ottoson. Dog turbo. Hundspel.

 

Kommer snart.

 

 

Aptus. Sport X. Vätskeersättning.

 

Kommer snart.

 

 

LR design. ID bricka.

 

Smart, snygg ID bricka i rostfri stål. Vi har hundarna i sele men alltid halsband på dom också, så utifall något skulle hända har dom alltid telefonnummret hem på sig. Finns i en mängd olika färger och former och teckensnitt. Antingen i rostfritt stål eller i aluminium. Tycker det är jättepraktiskt, även om hunden är chippad eller tatuerad så måste man ta sig antingen till en veterinär för att kolla upp chipmärkningen eller lämna hunden till polisen. Finns telefonnummret direkt på hunden kan den som hittar hunden ringa direkt hem och hunden slipper lla resor och krångel och kommer hem fortare.

 

 

Kommer snart.

 

Kommer snart.

Copyright © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2015