Projekt

Projekt

 

 

Det finns alltid något man kan pula med.

 

Jag kan aldrig sitta still. Måste alltid göra något och älskar att lära mig nya saker. Om det inte är husdjuren så är det läderarbeten, stickning, virkning, smyckestillverkning, sy kläder, ritar, målar, gör skulpturer, fusar glas, scrapbooking, spelar instrument, makramé, fotar, pular med blommor, lagar mat, plockar svamp, bakar, samlar fossil och stenar, m, m.

 

Just nu är jag inne i en soutache och läderarbetes period. Soutache är något nytt för mig men förvånansvärt svårt. Allt är så litet och pilligt. Och det tar så lång tid. Men det är kul och resultatet blir jätte fint. Läder kan jag bara jobba med ibland eftersom det tar en del koncentration och tid för att bli bra. Ska testa att garva mitt eget fiskskinn. Köpte en bok om det och det verkar intressant att iaf testa. Ska försöka mig på att göra ett tenntrådshalsband till Qiarah.

 

Mitt andra projekt just nu och som pågått ett tag är att jag vill lära mig mer om den natur som finns runt omkring mig. Det började med att jag började fota fåglar och upptäckte rätt snabbt att det faktiskt finns fåglar runt mig jag inte vet vad dom är för något. Sen har det bara fortsatt så.

Copyright © All Rights Reserved

hanssonshundar.se 2005 - 2015